Jak zwiększyć sprzedaż w lokalu, korzystając z automatu do lodów ?
Published :
2019-05-03 22:38:36
Categories : SAVOR
Według badań rynkowych w gastronomii, przeprowadzonych wśród młodzieży, niezastąpionym deserem według ich opini są zdecydowanie lody flurry.
Czym jest deser flurry?
To śmietankowy kremowy lód, podawany z tradycyjnego urządzenia do lodów. Z polewą oraz posypką, serwowany w kubku z długą łyżeczką. Lody mogą być komponowane według uznania klienta.
Aby stworzyć flurry wystarczy wypełnić kubek lodem śmietankowym, z tradycyjnego automatu do kubka, następnie dodać posypkę, sos i wymieszać za pomocą specjalnego miksera flurry.
Inwestycja w mikser zwraca się w krótkim czasie, ze względu na popularność jaką cieszą się flurry. Zaletą miksera są małe rozmiary oraz fakt, iż dzięki niemu przygotowanie lodów wygląda profesjonalnie, jak w popularnych sieciach restauracji, na co z pewnością klienci zwrócą uwagę.
W naszej ofercie znajdziecie Państwo następujące produkty aby stworzyć zestaw do flurry.
2.Zestaw: kubek, wieczko, łyżeczka
3.Posypki aż 8 smaków